Binnenschilderwerk

Wonen en werken wordt een stuk prettiger in een professioneel geschilderde ruimte. Of u nu kiest voor de nieuwste, trendykleuren of voor de reeds bestaande kleuren. Goed schilderwerk draagt bij aan een mooie, verzorgde uitstraling van uw woning.Informeer eens naar de mogelijkheden. Als specialist in schilderwerk geeft Schildersbedrijf Broekhuizen u graag een vrijblijfend en deskundig advies.

Schilderwerk duur? 

Met het lage 6 % BTW-tarief en/of de winterschilderpremie kan het voordeliger zijn dan u denkt.

Buitenschilderwerk

Goed onderhoud is het behoud van uw woning of bedrijfspand. Het verhoogt niet alleen de waarde, u voorkomt ook grote kostenposten door het schilderwerk tijdig te laten uitvoeren. En natuurlijk heeft een professionele geschilderde woning een mooie uitstraling. Zeker als er gekozen wordt voor kleuren, die bij de woning passen.

Schildersbedrijf Broekhuizen heeft reeds jarenlang ervaring in buitenschilderwerk. Uw woning, school, vereniging van eigenaren of bedrijfspand wordt zorgvuldig van de juiste verf voorzien, waarbij zwakke plekken las houtrot grondig worden aangepakt. We werken daarbij uitsluitend met professionele produkten.


Houtrot

Niet goed of te laat schilderen kan houtrot veroorzaken. Schildersbedrijf Broekhuizen heeft veel ervaring in herstellen van houtrot. Van te voren bekijken wij goed de schade en bepalen (in overleg met u) hoe we het gaan aanpakken. Houtrot verhelpen wij op diverse manieren. Dat kan bijvoorbeeld door gedeelten te vervangen. Maar ook door plekken uit te vrezen en te vullen met epoxyhars (een elatisch houtreperatiemiddel).

Schildersbedrijf  Broekhuizen komt persoonlijk bij u langs om te kijken welke ingreep nodig is om houtrot te herstellen.

Vooraf krijgt u een gedetailleerde offerte; dus geen vervelende verrassingen achteraf.

 

OFFERTE AANVRAGEN


  • Broekhuizen schilder
  • Broekhuizen schilder
  • Broekhuizen schilder
  • Broekhuizen schilder

schilderen

SCHILDERWERK

glaszetter

GLASZETTEN

behangen

BEHANGEN

offerte

OFFERTE AANVRAGEN

verf-trimetal